طراحی وب سایت و داشتن یک وب سایت خوب
طراحی وب سایت و داشتن یک وب سایت خوب به چه کار می آید؟
طراحان گرافیک و طراحان وب سایت تجارت مختص به خود را دارند. حتی اگر ما طراحان وب سایت ، تجارت مختص به خود نداشته باشیم ، مطمئن باشید که می توانیم پلی برای ارتقای دیگران باشیم و جیب آن ها را پر پول کنیم. بعضی از طراحان خدمات مد نظر خود را طراحی می کنند ، در حالی که افراد دیگر، لباس یا محصولی را طراحی می کنند و با افراد دیگر راجع به ارائه محصولات خود صحبت می کنند.
صرف نظر از اینکه شما باید چه کاری برای روند تجارت خود انجام دهید ، برای پیشبرد تجارت خود ، به این نکته توجه کنید که چه کسی از طراحی شما استفاده می کند. بسیاری از ما بر این باوریم که محصول ما باید در اختیار هر فردی قرار گیرد ، اما بالواقع، ممکن است محصول و خدمات شما برای آن فرد ، خیلی به درد طرف نخورد و گران باشد. برای رسیدن به هدف خود همیشه به این نکته توجه کنید که چه کسی می خواهد از محصول شما استفاده کند. همیشه فعالیت های تجاری خود را در این زمینه انجام دهید. همیشه از افرادی در عرصه تجارت خود استفاده کنید که برای شما کارآمد باشند و به موفقیت تجارت شما کمک کنند. چرا که این افراد برای تجارت شما مهم می باشند. همیشه به این نکته توجه کنید که قرار است محصول خود را به چه کسی بفروشید و در نتیجه شما باید برای رسیدن به موفقیت ، طراحی سایت را برای این افراد انجام دهید.
از مزایای داشتن وب سایت مناسب به شرح زیر است:
• تجارت شما به طور جهانی و بدون محدودیت به کاربران کل دنیا و هر فردی که به اینترنت دسترسی دارد معرفی می شود.
• اگر سایت داشته باشید می توانید قیمت ها و محصولات را که تغییر کرده است راحت تر و با هزینه ی کمتری به روز کرده و همچنین خدمات و محصولات جدید را آسان تر معرفی کنید.
• می توانید با لینک دادن وب سایت خود به سایت ها و برند های شناخته شده گامی برای معرفی هرچه بیشتر خود و بزرگ کردن نام تجاری خود بردارید.
• داشتن یک وب سایت باعث می شود که شما 24 ساعت در روز و 365 روز در سال در اینترنت مطرح باشید به عبارت دیگر تبلیغات داشته باشید.
• از طریق طراحی وب سایت شما یک منبع جدید برای جاری شدن مشتری ها به شما پدید می آید.
• اگر سایت داشته باشید به راحتی می توانید آن را از هرجایی که به اینترنت دسترسی داشته باشید تغییر دهید
• داشتن وب سایت باعث می شود که مشتریان شما با شما راحت تر کار کنند خواه داخلی هستند خواه خارجی.
• شما می توانید در سطح خودتان با رقبای خودتان به رقابت بپردازید.
• برای حفظ پرستیژ کاری، افزایش کارایی، به روز بودن داشتن طراحی سایت و تحلیل سایت بسیار موثر خواهد بود.
• از طریق طراحی سایت شاید دیگر نیازی حتی به داشتن دفتر کار و یا مکان داشتن برای کار خود نباشید زیرا وب سایت شما دفتر کار جهانی شماست.
با 9 ویژگی یک طراحی سایت مناسب و خوب آشنا شوید.
کسی نیست که امروزه اهمیت طراحی وب سایت خوب را دستکم بگیرد. اما داشتن یک سایت خوب و طراحی وب سایت کارآمد چگونه ممکن است؟ طراحی وب سایت خوب چیست و چگونه این امر محقق میشود؟ تلاش شما باید این باشد که با فناوری های جدید طراحی وب سایت را با ویژگی های مطلوب برای موتور های جستجو و کاربران انجام دهید . حالا می خواهیم 9 ویژگی یک وب سایت خوب و یک طراحی وب سایت مناسب را برای شما فهرست نماییم تا به کمک آن بتوانید طراحی وب سایت خوبی برای کسب و کار خود انتخاب کنید.
۱.تولید محتوا: توصیه می شود که محتوایمان را از پستوی وب سایت در بیاوریم و همانند یک منوی خوب سرآشپز حرفه ای، در دسترس مخاطب و در صفحه اصلی وب سایت بگذاریم. رعایت همین نکته کوچک کمک میکند که بازدیدکننده دائمی شما به راحتی با یک نگاه بفهمد کدام بخش ها اخیرا به روز شده و سریع می رود سر اصل مطلب.
در نظر داشته باشید که محتوای سایت خوب در طراحی وب سایت باید بخوبی بهینهسازی شده و به روز باشد. می دانید که محتوا، صرفا به معنای متن نیست بلکه علاوه بر متن باید محتوای صوتی، ویدئو، عکس، پوستر، اینفوگرافیک و سایر فایلها را نیز در نظر داشته باشید.
۲.گرافیک و نظم وب سایت: وقتی کسی وارد وب سایت شما می شود، اولین موضوعی که نظر آنها را به خود جلب می کند، شکل ظاهری سایت است. کسانی که تنها محتوا برایشان مهم باشد، اندک هستند .
در طراحی وب سایت باید به هارمونی در رنگها و عناوین مفهوم و خوانا و دسترسی راحت به تمام محتواها اهمیت دهیم. به کاربردن فونتهای مناسب و عدم استفاده از فونتهای نامربوط، در ظاهر آراسته و مرتب وب سایت تاثیر به سزایی دارد. رنگهایی با کنتراست پایین را به عنوان پس زمینه برای سایت انتخاب کنید. وجود تصاویر کم حجم و جذاب میتواند زمان حضور مخاطب را در سایت بالا ببرد و از این حیث از اهمیت بسزایی برخوردار است. هم چنین لوگو(نامواره) شما معرف وب سایت شماست. وب سایت بدون لوگو بی هویت است. زیرا لوگوی وب سایت به عنوان نشانی از سایت شما در بیخش های مختلف فضای مجازی و اینترنت خواهد بود و شما در دنیای مجازی با همین لوگو در ذهن مخاطب ثبت می شوید. لوگوی طراحی شده برای شما باید دارای معنایی مرتبط با موضوع وب سایت شما باشد.
به طور کلی وجود گرافیک مناسب در طراحی وب سایت، از دیگر ویژگی های یک سایت خوب به شمار می آید. در گرافیک وب سایت نباید از رنگ های زننده یا شلوغ که به چشم بیننده از تماشای آن خسته می شود، استفاده کرد. رنگ پس زمینه وب سایت باید با رنگ متن در تضاد باشد. بهتر است در گرافیک وب سایت تنها از 3 رنگ اصلی استفاده کنیم. این ویژگی به استاندارد های جهانی در طراحی وب سایت نزدیک تر است.
همچنین باید بدانید که عدم طراحی وب سایت که به خوبی طراحی نشده باشد مشکلاتی از قبیل:
- عدم داشتن معیارهایی برای گوگل فرندلی بود سایت
- نرخ خروج بالای کاربران
- مدت زمان خیلی کوتاه کاربران در سایت
- عدم بازدید کاربران از صفحههای مختلف سایت
را دارد.
۳. بهینهسازی وب سایت، کلید پیروزی میان رقبا : در مورد بهینه سازی وب سایت یا همان سئو صحبت بسیار شده است. موقعیت بالای یک وب سایت در صفحه اول باعث بهتر دیده شدن آن وب سایت توسط کاربران در گوگل می گردد. مطمئنا وب سایت هایی که در صفحه اول قرارگرفته اند شانس بسیار بالایی خواهند داشت. وب سایت هایی که در صفحات دوم و سوم هستند گاهی اوقات دیده می شوند و وب سایت های قرار گرفته در صفحه چهارم به پایین احتمال دیده شدنشان بسیار کمتر می باشد.
طبق آمار و ارقام ، 80% از کسانی که وارد وب سایت شما خواهند شد از طریق نتایج جستجو در صفحات اول و 20% از دیگر صفحات می باشند.
مجتمع ارتباطات نوین ایرانیان با دارا بودن تیمی مجرب در زمینه بهینه سازی وب سایت قادر است وب سایت شما را به صورت استاندارد و طبیعی در صفحه اول گوگل قرار دهد. با توجه به اینکه بحث سئو و بهینه سازی وب سایت و امتیاز بندی وب سایت ها امروزه بسیار حساس و طبق الگوریتم های خاصی از سمت گوگل اعمال می شود، اجرای تخصصی پروژه سئو و بهینه سازی وب سایت از مهمترین نکات برای قرار گرفتن در رتبه های بالای گوگل خواهد بود.
از مزایای سئو و بهینه سازی وب سایت:
• هنگامی که سایت شما در صفحه اول باشد ، شما هزاران کلیک خواهید داشت و شما مجبور نخواهید بود هزینه ای برای تبلیغات کلیکی گوگل که باعث بالا آمدن سایت شما در صفحه اول گوگل باشد پرداخت کنید.
• از طریق تبادل لینک هایی که ما انجام می دهیم، علاوه بر افزایش رتبه سایت شما در سایت گوگل و بالا آمدن موقعیت وب سایت در صفحات اول گوگل ، این شانس را نیز دارید که حجم زیادتری از کلیک ها را به خود اختصاص دهید.
• با بهینه سازی وب سایت خود رتبه سایت شما در سایت آلکسا نیز بالا خواهد آمد.
درحقیقت ، هدف شما باید بالا آمدن وب سایت در میان سه رتبه برتر باشد. مکانی که هزاران کلیک در روز خواهد داشت.
در مورد زمان اجرای پروژه با توجه به دخیل بودن عوامل گوناگون نمی توان زمان دقیقی را مشخص کرد ولی به صورت تقریبی می توان گفت پروژه سئو و بهینه سازی وب سایت از 1 هفته الی 3 ماه به طول خواهد کشید.
محتوای وب سایت باید در مورد یک موضوع خاص باشد و در فاصله زمانی معین بروزرسانی شود تا مشتریان همچنان به عنوان یک منبع معتبر رسانه ای از وب سایت استفاده کنند.
توصیه ما به شما این است که از سه راه طلایی مطمئن برای بهینه سازی وب سایت استفاده کنید: رعایت اصول کدنویسی، تولید محتوای مفید و کاربردی و تبادل لینک.
در بهینه سازی وب سایت از موارد زیر پرهیز نمائید:
- استفاده بیش از حد کلمات کلیدی
- لینک های شکسته
- کپی کردن مطالب
- محتوای تکراری
۴.صفحه اصلی باید کم حجم باشد: امروزه شاهد رشد روزافزون حجم صفحات وب هستیم. با بالاتر رفتن کیفیت محتوای ارائه شده، هر ساله حجم متوسط صفحات وب افزایش مییابد. همانطور که احتمالا می دانید یک سایت خوب باید در کمتر از سه ثانیه با سرعت ۲۵۶ اینترنت پر سرعت بارگذاری شود . با افزایش زمان لطمه آن متوجه بازدید کنندگانی می شود که با اینترنتهای معمولی وارد سایت شما میشوند، با این حساب طراحی وب سایت باید تا حد امکان ساده و سبک انجام شود. در مورد گرافیک وب سایت باید بگوییم که استفاده از فایلهای فلش و تصاویر گرافیکی حجیم به هیچ وجه توصیه نمیشود. هم چنین باید عبارات کوتاه و مشخصی برای محصولات، با محتوای کم و مفید در نظر گرفته شده و به خریداران این امکان داده شود که با فشار دکمه منوی روی آنها، به توضیحات و گرافیک بیشتری دست یابند. گوگل نیز توجه ویژه ای به وب سایت هایی دارد که با سرعت بالا نمایش داده می شوند.
با استفاده از ابزارهای رایگان می توانید حجم صفحات سایت خود را بررسی کنید.
۵.به وب سایت امکانات مختلف اضافه کنید: یک طراحی وب سایت مناسب چه امکاناتی باید داشته باشد؟ بطور کلی خبر خوان، نقشه سایت، بخش نظرات، نظر سنجی آنلاین، پادکست، وادکست، اسلایدر، اطلاعات آب و هوا یا اوقات شرعی، بازیهای آنلاین، جستجو و سایر امکانات به مخاطبان اجازه میدهد زمان بیشتری را در تعامل با سایت به سر ببرند. همچنین در نظر داشته باشید که آگهی تبلیغاتی باید به اندازه و دور از شلوغی های بصری باشد.
۶. انتخاب دامنه یا دامین: داشتن یک دامنه ی خوب بهترین راه به یاد ماندن در ذهن مخاطبان است. باید بدانیم سایتی دامنه اش در یاد کاربر می ماند که با به یادآوردن آدرس وب سایت، موضوع آن هم در خاطر مخاطب نقش ببندد. همچنین یک مبحث مهم در بهینه سازی وب سایت، مرتبط بودن آدرس با محتوا است. هیچ آدرسی نمی توانید پیدا کنید که شماره در آن داشته باشد و ارتباط موضوعی هم با محتوا داشته باشد. سعی کنید دامنه ای با نوشتار مناسب انتخاب نمایید.
در انتخاب دامنه خوب در طراحی وب سایت به این موارد توجه کنید :
- نام دامنه ی شما باید بتواند در بازار گسترش پیدا کند. و به نوعی قابلیت برندینگ داشته باشد.
- اگر محصولات شما مختص فروش در ایران است از دامنه ir استفاده نمایید.
- اگر شما محصولات و تولیدات بین المللی دارید از دامنه com استفاده نمایید.
۷.ارتباط با کاربر یعنی دیده شدن: یکی از اصول نسل دوم وب سایت ها, تعامل با کاربر و احترام به او است. ارزش دادن به نظرات کاربران و نمایش دادن آنها در بخشهای مختلف سایت، پاسخگویی و پیگیری درخواستهای مخاطبین، تبدیل اعضای سایت به یک جامعه مجازی، و بسیاری موارد دیگر که در سایت های نسل جدید وب دیده می شود. هر چند وقت یک بار نظر کاربران خود را در مورد سایت و یا موضوعات دیگر مورد سوال قرار دهید و بر اساس همان نظر سنجی یک پست بنویسید و به بررسی کلی بپردازید. حتی تلاش کنید در پست خود از چند نظر به طور خاص اسم ببرید و آنها را نقد و بررسی کنید. در این صورت کاربر می فهمید که شما برای مخاطب ارزش قائل هستید.
در نظرات کاربران سایت سعی کنید به این سوالات کاربرانتان به سرعت پاسخ بدید:
همچنین قسمت سوالات متداول سایت خود را جدی بگیرید.
- سازگاری وب سایت با موبایل و تبلت:در طراحی وب سایت در نظر داشته باشید که گوشی های هوشمند و تبلت ها سهم زیادی را در ترافیک وب ها دارند و از آنجایی که قیمت گوشی های موبایل مدام ارزانتر می شود تعداد افرادی که از این دستگاه ها استفاده می کنند در حال افزایش است. در حال حاضر 70% کارها ظرف یک ساعت از طریق وب سایت هایی که برای موبایل طراحی شده اند انجام می شود.
- نقشه سایت:نقشه سایت یا sitemap به شما اجازه میدهد تا یک فایل متنی در میان سایر فایلهای دیگر در حساب خود ایجاد کنید تا موتورهای جستجو از همه صفحات موجود در وب سایت شما مطلع شوند. توصیه مهم این است که تمام بخش های وب سایت باید طبقه بندی شده و به شکل زیر شاخه ای تنظیم گردد. مشخص بودن سیاست کلی سایت و نیز هدف گذاری صحیح برای آن لازمه تدوین یک نقشه سایت منطقی است.
تدوین نقشه سایت، مثل نقشه یک ساختمان، اولین مرحله از طراحی و اجرای یک سایت است، و با یک نقشه سلسله مراتبی و مشخص کار طراحی و برنامه نویسی سیستم مدیریت سایت بسیار راحت تر می شود.
بخش های اصلی سایت باید از تمام صفحات سایت و از طریق منوی اصلی در دسترس باشد و جایگاه محتوای سایدبارها در نقشه مشخص باشد.
محبوب ترین زبان های برنامه نویسی اپ موبایلدر سال 2018 را بشناسید
اکثر فراد می پرسند چه زبان برنامه نویسی بهتر از دیگر زبان ها است یا چه زبانی محبوب ترین زبان برنامه نویسی است ؟ جواب به اینگونه پرسش ها بسیار پیچیده و سخت است. چون معیارها و پارامترهای بسیاری برای گزینش یک زبان برنامه نویسی جهت یادگیری وجود دارد که کمک به انتخاب و یادگیری بهترین زبان برنامه نویسی می کنند.
راه های بسیاری برای اندازه گیری محبوبیت یک زبان برنامه نویسی وجود دارد، اما معمولا تقاضاهای شغلی شرکت ها برای ارزیابی آن مورد بررسی قرار می گیرد.
از آنجایی که هر سال چند زبان برنامه نویسی اپ موبایل نسبت به دیگر زبان ها پر رنگ تر و پرکاربرد تر می شوند و سال دیگر زبان های دیگری جای آن ها را می گیرند، یک توسعه دهنده بایستی همواره در حال یادگیری زبان های برنامه نویسی مختلف باشد.
ضرورت یادگیری یک زبان برنامه نویسی جدید برای توسعه دهندگان اپ موبایل بیشتر از دیگران است. برای مثال توسعه دهندگان برنامه های موبایل در حال حاضر که در اولین روزهای سال 2018 میلادی هستیم بایستی از زبان های Java و Objective-C به Kotlin و swift به دلیل تقاضای زیاد بازار تغییر جهت دهند. این تقاضا و پذیرش نیرو در بازار برای تمامی زبان های برنامه نویسی نیز مشهود است.
وب سایت codingdojo با تجزیه و تحلیل میزان درخواست های شغلی در زمینه برنامه نویسی در جهان، 8 زبان برنامه نویسی محبوبی را که تقاضای استخدام بیشتری نسبت به دیگر زبان های اپ موبایل را دارند، انتخاب و معرفی کرده است.
1- جاوا (Java)
تقاضای نیروی برنامه نویسی اپ موبایل جاوا در حدود 6000 مورد تقاضا در سال 2018 در مقایسه با سال 2017 کاهش یافته است، اما هنوز هم محبوب ترین زبان برنامه نویسی است. جاوا بیش از 20 سال عمر دارد و توسط میلیون ها توسعه دهنده و میلیاردها دستگاه در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. جاوا قادر است بر روی هر سخت افزار و سیستم عاملی از طریق ماشین مجازی جاوا اجرا شود. تمام برنامه های اندرویدی مبتنی بر جاوا هستند و 90 درصد از شرکت های معرفی شده توسط فورچون (یک مجله معتبر که هر ساله 500 شرکت بین امللی را رتبه بندی می کند) از زبان جاوا به عنوان زبان سمت سرور استفاده می کنند.
2- پایتون (Python)
محبوبیت پایتون در برنامه نویسی اپ موبایل و وب درحدود 5000 تقاضای نیروی برنامه نویس نسبت به سال 2017 رشد کرده است. پایتون یک زبان برنامه نویسی چند منظوره برای توسعه وب و به عنوان یک زبان پشتیبان برای توسعه دهندگان نرم افزار است. پایتون همچنین به طور گسترده ای در محاسبات علمی، داده کاوی و یادگیری ماشین استفاده می شود. البته پایتون را بایستی به طور کامل و حرفه ای یاد بگیرید.
3- جاوا اسکریپت (Javascript)
جاوا اسکریپت به عنوان پدربزرگ زبان های برنامه نویسی تحت وب، همواره به عنوان زبان برنامه نویسی محبوب و مورد تقاضا به عنوان نیروی کار برای شرکت های بزرگ است. جاوا اسکریپت توسط بیش از 80٪ از توسعه دهندگان و 95٪ از تمام وب سایت ها برای پویا سازی صفحات وب استفاده می شود. همچنین فریم ورک های front-end مبتنی بر جاوا اسکریپت مانند React و AngularJS دارای پتانسیل بالایی در آینده جهت استخدام نیرو هستند. زیرا استفاده از اینترنت اشیا یا IoT و دستگاه های تلفن همراه روز به روز محبوب تر می شوند، بنابراین شکی نیست که جاوااسکریپت زبانی باشد که هر سال بر محبوبیت آن افزوده شود.
4- سی پلاس پلاس (C++)
C++ از اوایل سال 2017 تاکنون بسیار محبوب بوده است. C++ به طور گسترده ای برای برنامه های کاربردی سیستم / نرم افزار، توسعه بازی، درایورها، برنامه های کاربردی سرویس گیرنده و سیستم عامل استفاده می شود. همچنین در آموزش های مقدماتی در مدارس و دانشگاه ها از این زبان برنامه نویسی به علت اهمیت بالا و شبیه بودن سینتکس سایر زبان ها به این زبان استفاده می شود. البته بسیاری از توسعه دهندگان و برنامه نویسان استفاده از C++ را پیچیده و سخت می دانند و جاوا و پایتون را جاگزینی مناسب تر می دانند. اما به هرحال این زبان همواره در سیستم بسیاری از شرکت های قدیمی و بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد.
5- سی شارپ (C#)
C # (با تلفظ “C sharp”) در سال 2017 کمی کاهش تقاضا را داشته است. C# یک زبان برنامه نویسی شی گرا ارائه شده از مایکروسافت است که برای اجرا در پلت فرم دات نت (.NET) مایکروسافت طراحی شده است و با قابلیت توسعه سریع تر و راحت تری نسبت به زبان های قبلی مایکروسافت را دارد. C # 7.2 در ماه نوامبر عرضه شد و چندین ویژگی جدید را برای جلوگیری از کپی غیر ضروری به همراه داشت. C #، مانند C ++، به شدت در توسعه بازی های ویدئویی مورد استفاده قرار می گیرند، بنابراین سازندگان بازی های ویدیویی مشتاق به یادگیری هر دو زبان نیز هستند.
6- PHP
محبوبیت و تقاضای نیرو برای زبان اسکریپت نویسی PHP نسبت به سال 2017 افزایش یافته است. اکثر وب سایت ها با زبان PHP برنامه نویسی شده اند و فریم ورک های محبوب بسیاری و سیستم های مدیریت محتوای مشهوری نیز با این زبان توسعه یافته اند. PHP یک زبان برنامه نویسی سمت سرور است که با پایگاه داده mysql کار می کند.
7- پرل (Perl)
زبان Perl در برنامه نویسی با حدود 3000 تقاضای کار جزو محبوبت ترین ها است. زبان پرل همچنان محبوب مدیران شبکه می باشد.
8- سوییفت (Swift)
Swift زبان برنامه نویسی برای اپ موبایل iOS و MacOS است که اپل در سال 2014 آن را منتشر کرده است. از آنجایی که Swift با توجه به IEEE Spectrum و Stackify راه اندازی شده است، همواره محبوبیت دارد.
سوشیال سیگنال چه کاربردی دارد؟
خرید سوشیال سیگنال درواقع همان لایکها، اشتراکگذاریها، رایها، پینها یا مشاهدههایی هستند که افراد در فیسبوک، توییتر، لینکدین یا سایر سایتهای شبکههای اجتماعی انجام میدهند و ما در طول روز آن ها را می بینیم و انجام میدهیم.
سیگنالهای اجتماعی یا سوشیال سیگنال، نشان میدهند که یک برند و نام تجاری چقدر شناخته شده است که این امر می تواند رتبهبندی SERP شما را ارتقا دهد؛ زیرا موتورهای جستجو مانند گوگل، شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر و اینستاگرام و … را بهعنوان مرجع اطلاعات قابل اطمینان قلمداد میکنند.
حال می توان نتیجه گرفت:
برای کسب درآمد و پیشرفت در بازار کار برنامه نویسی و اپ موبایل فقط به یادگیری زبان های برنامه نویسی بسنده نکنید. فریم ورک ها و سیستم های مدیریت محتوای مشهوری مانند لارول ، وردپرس و… وجود دارند که هر روز به محبوبیت آن ها افزوده می شود. بهترین کار جهت انتخاب مراجعه هفتگی یا ماهانه به سایت های و روزنامه های درج آگهی های شغلی در زمینه آی تی و برنامه نویسی است. مشاوران و کارشناسان فنی مجتمع ارتباطات نوین ایرانیان شما را در تمامی امور برنامه نویسی، طراحی سایت، خرید بک لینک، خرید سوشیال سیگنال، خرید رپرتاژ آگهی و اپ موبایل یاری خواهند کرد. با ما در ارتباط باشید. تلفن تماس: 02166946258
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.